Massages

Ik bied diverse massages aan.

Te beginnen met de klassieke ontspanningsmassage. Dit is een massage op de ontblote huid en daarbij wordt olie gebruikt om soepel over de huid te glijden. Door middel van strijkingen, knedingen, cirkels, fricties, rollen en stretchen van de huid en spieren wordt het lichaam in werking gezet. Door het zelf-herstellend vermogen van het lichaam kun je bij lichte spanning door middel van een massage dit beter beheersen. Hiermee kun je ernstige klachten voorkomen. Denk aan een tenniselleboog, RSI-hand, rugklachten en andere vervelende blessures.
Je kunt ervoor kiezen 30 minuten, 45 minuten 60 minuten, 75 minuten of 90 minuten gemasseerd te worden.

De dynamische massage, ook wel holistisch pulsen genoemd, is een ‘wieg/wiebel’ massage die over kleding heen gegeven kan worden. Is verrassend verkwikkend. Soms is 30 minuten al voldoende om weer even lekker op te frissen.
Beide massages kunnen gelijktijdig gegeven worden. Ik zal vooraf met je afstemmen wat voor massage je wilt.

“De thaise voetmassage is een zachte, aziatische kunstvorm met een holistische healing techniek. Dit betekent dat de behandeling voor het individu in zijn geheel geldt. Lichaam, geest en ziel. Bij voetmassage isoleer je niet een ziekte om symptomatisch te behandelen, je behandelt ook niet een specifiek orgaan of probleem. Je behandelt de hele persoon met als doel om meer balans en harmonie te creëren.”
De voordelen van een voetmassage zijn:
– Ontspanning
– Vermindering van pijn
– Verbeteren van symptomen bij gezondheidsproblemen
– Verjonging van vermoeide voeten
– Verbetering van de doorbloeding
– Het heeft invloed op fysiologische waarden (zoals bloeddruk en cholesterol)
– Gunstig herstel en pijn vermindering na een operatie
– Toevoeging bij geestelijke gezondheidszorg, denk aan depressie, angsten en PTSS
– Verrijking bij medische zorg, Let op, het is GEEN VERVANGING VAN medische zorg!
Bron: Ellen Kruijer.

Met een complete voetmassage, inclusief scrubbad, massage knie, onderbeen en voet drukpunten, ben je 90 minuten aan het ontspannen. Dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers.