Even voorstellen

Mijn naam is Anne van der Gaast. Sinds 2017 ben ik mij gaan verdiepen in masseren. 2 jaar later, ben ik een praktijk voor mijzelf begonnen.

Zelf heb ik de volgende cursussen gevolgd:
Basiscursus ontspanningsmassage inclusief Do-In oefeningen
Basiscursus ontspanningsmassage gevorderden
Polariteitsmassage
Dynamische massage
Hotstone massage
Thaise voetmassage
Triggerpoint workshop, leren werken met het boek van Clair Davies en Amber Davies
Webinar van Tim van Orsouw, Triggerpoint reset methode ‘Nek/Trapezius blijvend laten ontspannen!’
Cursus stoelmassage
Opleiding Sportmassage, sportverzorging en massage.

Eind 2017 heb ik de Basiscursus ontspanningsmassage afgerond. In de tussentijd aardig wat geoefend en in 2018 de cursus ontspanningsmassage voor gevorderden doorlopen, de Hotstone massage cursus gevolgd.
En eind 2018 voor een 2e keer de Dynamische massage cursus afgerond. Dit was om meer ervaring op te doen en omdat ik het leuk vond dit nog een keer in groepsverband te doen. De eerste keer waren privélessen.
Nadat ik al deze cursussen had afgerond had bij Kitty Middelham, ben ik haar gaan assisteren. Zodoende heb ik veel ervaring op kunnen doen en door zelf les te gaan geven heb ik de technieken tot in de puntjes geleerd te beheersen.


In het voorjaar van 2019 heb ik deelgenomen aan een workshop Thaise voetmassage, welke gegeven werd door Ellen Kuijer van ELMotion.
Bij de thaise voetmassage gaat het om drukpunten onder de voet in combinatie met massage van knie, onderbeen en voet. Een zeer interessante bezigheid, welke tot aangename uitwerkingen kan leiden.

Drukpunten hebben altijd wel mijn interesse gehad. Het handboek Triggerpoint therapie had ik al lang in huis voordat ik in het najaar van 2019 uiteindelijk mee deed met de workshop van Marjan van den Heuvel.

Doordat ik nog veel contact heb met medecursisten en we nog vaak samenkomen, houden we elkaar bij in technieken en kunnen we elkaar feedback geven.
Ik vind het ook belangrijk om bij te blijven om me zo te verbeteren.

Over het logo en subnaam van mijn praktijk heb ik niet lang hoeven nadenken. We leven in een gehaaste maatschappij waarin we soms ‘geleefd’ worden. Gun jezelf eens wat tijd, dit mag natuurlijk in de vorm van massage, maar ga eens rustig zitten en wees je bewust van je lichaam.