Mijn naam is Anne van der Gaast. Sinds september 2017 ben ik mij gaan verdiepen in masseren. 2 jaar later, ben ik een praktijk voor mijzelf begonnen.

 

Op 8 november 2017 heb ik de Basiscursus ontspanningsmassage afgerond. In de tussentijd aardig wat geoefend en in juni 2018 de cursus ontspanningsmassage voor gevorderden doorlopen.
Op 24 november 2018 de Hotstone massage cursus gevolgd.
En op 19 december 2018 voor een 2e keer de Dynamische massage cursus afgerond. Dit was om meer ervaring op te doen en omdat ik het leuk vond dit nog een keer in groepsverband te doen. De eerste keer waren privélessen.
Nadat ik de ontspanningsmassage, hotstone en dynamische massage afgerond had bij Kitty Middelham, ben ik haar gaan assisteren. Zodoende heb ik veel ervaring op kunnen doen en door zelf les te gaan geven heb ik de technieken tot in de puntjes geleerd te beheersen.

Op 14 april 2019 heb ik deelgenomen aan een workshop Thaise voetmassage, welke gegeven werd door Ellen Kuijer van ELMotion.
Bij de thaise voetmassage gaat het om drukpunten onder de voet in combinatie met massage van knie, onderbeen en voet. Een zeer interessante bezigheid, welke tot aangename uitwerkingen kan leiden.

Drukpunten hebben altijd wel mijn interesse gehad. Het handboek Triggerpoint therapie had ik al lang in huis voordat ik op 26 september 2019 uiteindelijk mee deed met de workshop van Marjan van den Heuvel.

Doordat ik nog veel contact heb met medecursisten en we nog vaak samenkomen, houden we elkaar bij in technieken en kunnen we elkaar feedback geven.
Ik vind het ook belangrijk om bij te blijven om me zo te verbeteren.

Over het logo en subnaam van mijn praktijk heb ik niet lang hoeven nadenken. We leven in een gehaaste maatschappij waarin we soms ‘geleefd’ worden. Gun jezelf eens wat tijd, dit mag natuurlijk in de vorm van massage, maar ga eens rustig zitten en wees je bewust van je lichaam.